Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου υπέβαλλε ο Χ. ΛυσσαρίδηςΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου υπέβαλλε, σήμερα Τρίτη 5/2, ο Χ. Λυσσαρίδης. Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς το δήμαρχο Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλο, οι λόγοι, για τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι καθαρά προσωπικοί. Ο Χ. Λυσσαρίδης θα διατηρήσει τη θέση του Προέδρου στη ΔΥΠΡΑ, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της αποπεράτωσης της λίμνης, ώστε να μην έχει μυρωδιά το νερό.
Η Χύτρα


ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο Βοΐου, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, Σιάτιστα
Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος και συγκεκριμένα από όλες τις θέσεις, εκτός αυτής του Προέδρου της ΔΥΠΡΑ για να τελειώσω το έργο της αποστρωμάτωσης της Λίμνης, ώστε να μην έχει μυρωδιά το νερό.
Οι λόγοι που παραιτούμαι είναι αποκλειστικά προσωπικοί.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου που συνεργάστηκα και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν και κυρίως εσάς κ. Δήμαρχε που συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια της θητείας μας.
Επίσης, ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη και ανάδειξη ως δημοτικό σύμβουλο για 20 χρόνια, την οικογένειά μου που αποδέχθηκαν την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω στον τόπο μου που αγαπώ.
Με τιμή
Χρήστος Λυσσαρίδης


kozan.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael