Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στην πόλη της Σιάτιστας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης (Δελτίο Τύπου)
Στην πόλη της Σιάτιστας βρέθηκε το πρωί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε στον χώρο του δημαρχείου ο Δήμαρχος Βοίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος , όπου σε φιλικό κλίμα μεταξύ άλλων αντάλλαξαν απόψεις και για το φλέγον θέμα του Μακεδονικού. 
 

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να αναφέρει τους άρρηκτους δεσμούς που τον συνδέουν με την πόλη της Σιάτιστας και τους αγώνες που δόθηκαν για την απελευθέρωση και την ελληνικότητα της Μακεδονίας, χαρακτηρίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών ως κακή και μη ικανή να επιλύσει τα όποια προβλήματα, αλλά δημιουργεί καινούργια. 


Ο κ Μητσοτάκης γεύτηκε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως το λιαστό κρασί, τα σαλιάρια και το τσίπουρο. Κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα προς τιμήν των Πεσόντων Κρητών εθελοντών, όπου ο παππούς του Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε στο πλευρό των εθελοντών Κρητών για την απελευθέρωση της πόλης της Σιάτιστας από τον οθωμανικό ζυγό το 1912 και δέχτηκε ως δώρο το βιβλίο με το ιστορικό της απελευθέρωσης της πόλης και τη συμβολή του εκστρατευτικού σώματος των Κρητών, από τον δρ Θεολογίας, ιστορικό, συγγραφέα Αναστάσιο Δάρδα, ο οποίος του αφιέρωσε και μια μαντινάδα. 


Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του , περιηγήθηκε στα καταστήματα και τα καφέ της πόλης, όπου συνομίλησε με νέους και πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν.
https://siatista-info.blogspot.com/2019/02/blog-post_425.html

https://siatista-info.blogspot.com/2019/02/blog-post_511.html
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael