Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αγκάλιασε τον τίτλο με μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ - Νίκη για ΑΕΚ... Ήττα για τον Παναθηναϊκό! (βίντεο)


Ονειρικό ξεκίνημα έκανε στο ντέρμπι η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου είχε προλάβει να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων με τον Βιερίνια και τον Μπίσεσβαρ!

Ο  Άκπομ στο 82ο λεπτό έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, καθώς έκλεψε την μπάλα από τον Σισέ και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες  μείωσαν σε 3-1, όταν ο Ζιλ Ντίας έκανε το σουτ με το δεξί μέσα στην περιοχή, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και ο Ποντένσε πλάσαρε από κοντά...






Στο… ρελαντί και δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και επανήλθε άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα. 

Με τον Μανόλο Χιμένεθ να πραγματοποιεί το… τρίτο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ «καθάρισε» τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-0) και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Ο Λιβάγια σημείωσε το μοναδικό τέρμα στο 37’ μετά από ασίστ του Αλμπάνη.




Η εντυπωσιακή κεφαλιά του Κλάους Αθανασιάδη στο 73' ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε μια πολύτιμη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0), που ήταν ξανά κατώτερος των περιστάσεων. 
Δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός, τον έσωσε ο Διούδης!






zougla.gr - sportfm.gr - gazzetta.gr - Αποτελέσματα βαθμολογία google.com

Βίντεο novasports.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael