Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συντετριμμένος ο διασώστης του ΕΚΑΒ περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να σώσει 16χρονο παίχτη που κατέρρευσε στο γήπεδο (βίντεο)



Ο Βασίλης Ντάμτσιος, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαισριστή. Είναι διασώστης του ΕΚΑΒ και εργάζεται στον Τομέα Αιγινίου.
Σοκ στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Νεαρός παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο. – Δηλώσεις νοσηλευτή Β. Ντάμτσιου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαρίεσσας και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, από το συμβάν του γηπέδου της Χαρίεσσας στην αναμέτρηση της τοπικής ΑΕ με τον Φίλιππο Μελίκης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος
Στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν με επίμονες προσπάθειες να τον επαναφέρουν.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν την μάχη για να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση του 17χρονου ποδοσφαιριστή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάστασή του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, γεγονός που έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ρεπορτάζ τι δήλωσε για το συμβάν ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Ντάμτσιος:
Σοκ 16χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στην Χαρίεσσα Ημαθίας

Η δημοσίευση του Βασίλη Ντάμτσιου στο Facebook

Συντετριμμένος ο Βασίλης Ντάμτσιος περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τον γιατρό και τον βοηθό διαιτητή

Ο άνθρωπος που μαζί με τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση και τον βοηθό διαιτητή Γ. Ρηγόπουλο, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες όταν γύρισε η γλώσσα του νεαρού ποδοσφαιριστή να τον επαναφέρουν, ήταν και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Γιώργου Ντάμτσιου, Βασίλης, ο οποίος εργάζεται στο ΕΚΑΒ και λόγω επαγγέλματος γνωρίζει από πρώτες βοήθειες.
Σε ανάρτησή του στο fb, περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τους προαναφερόμενους στο γήπεδο, όταν ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να δει τι συμβαίνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή, που έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του Χρήστου Πετριδη.

Αναφέρει λοιπόν τα εξής:
«Είμαι συντετριμμένος για τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Χαριεσσας Χρήστου Πετρίδη.
Ήμουν παρών στο γήπεδο και σαν άνθρωπος και σαν διασώστης έκανα ότι ήταν ανθρώπινα δυνατόν για να τον επαναφέρω στη ζωή, μαζί με τον γιατρό του αγώνα και την πολύτιμη βοήθεια του επόπτη Ρηγοπούλου.
Τουλάχιστον 5 φορές τον επαναφέραμε, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε. Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλη την ομάδα της Χαρίεσσας. Κρίμα...»



kerkidasport.gr - ekabnews.gr  - emvolos.gr



https://siatista-info.blogspot.com/2019/02/16.html







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael