Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας (φωτο)


Την παραμονή της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, από τους Ιερείς της Ενορίας στον ιστορικό (1798) Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη Γεράνεια.


Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στον ίδιο Ναό, με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα, εψάλη ο όρθρος και αμέσως μετά η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους Ιερείς π. Βασίλειο και π. Νέστορα.


Στη συνέχεια εψάλη ιερό μνημόσυνο υπέρ των κεκοιμημένων Αρχιερέων, Ιερέων, διδασκάλων, ευεργετών, δωρητών και συνδρομητών των Ιερών Ναών και των Σχολείων της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι είναι προστάτες της ελληνικής παιδείας και όλων των μαθητών και διδασκάλων όλων των βαθμίδων της.
Στο τέλος οι Ιερείς διάβασαν τα ονόματα των κεκοιμημένων και των ζώντων.


Οι ευεργέτες και οι δωρητές στον τόπο μας υπήρξαν πολλοί, και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προσφέρουν με πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια. Όλοι οι μαθητές και οι ενορίτες της συνοικίας μας τους ευχαριστούμε. Αξίζει και να τους μιμηθούμε.



















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael