Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Ανεξάρτητος και πανέτοιμος να διεκδικήσει τον Δήμο Κοζάνης ο Φώτης ΚεχαγιάςΩς ανεξάρτητος χωρίς να αναμένει χρίσμα από κόμματα θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτης Κεχαγιάς ανακοινώνοντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης την υποψηφιότητα του με έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που αποτελείται με επιτυχημένα στελέχη της κοινωνίας. 

Όπως τόνισε ο κ. Κεχαγιάς επιδίωξη του είναι προσδώσει στην πόλη της Κοζάνης αλλά και γενικότερα στο Δήμο μια διαφορετική αναπτυξιακή πνοή που θα σέβεται τον πολίτη, θα δώσει ώθηση στην επιχειρηματικότητα και θα μεταμορφώσει την πόλη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να  δημιουργήσει νέες προοπτικές για τους δημότες της. Ο κ. Κεχαγιάς παραδέχτηκε ότι η Περιφερειακή αρχή πραγματοποιεί σπουδαίο και σημαντικό έργο, πλην όμως ο ίδιος διαφοροποιείται για πολιτικό ιδεολογικούς λόγους τόσο για την συμφωνία των Πρεσπών όσο και εξαιτίας της πιθανής στήριξης του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Στάθηκε επίσης στο όραμα του για την αναδιαμόρφωση της πόλης με υπόγειο παρκινγκ χωρητικότητας 500 οχημάτων στην πλατεία Λασσάνη καθώς και στην υπογειοποίηση της οδού Παύλου Μελά και πεζοδρόμηση της με την δημιουργία χώρων με νερό μέσα από σιντριβάνια.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης  Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael