Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνάντηση Δημάρχου Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλου με εκπροσώπους της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΤσοτυλίουΣυνάντηση για το ζήτημα του κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Τσοτύλι, είχε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, Σπύρο Κέκελο, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του καταστήματος Σιάτιστας, Νίκο Γκούντα. Παρόντες στην εν λόγω συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, Λευτέρης Τζιλίνης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου, Αθανάσιος Τζαβέλας. 

Ο Δήμαρχος Βοΐου, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της Δημοτικής Αρχής για την απόφαση της τράπεζας να κλείσει το κατάστημα Τσοτυλίου, καθώς αναμένεται να αποδυναμώσει την περιοχή, να επιταχύνει την ερήμωση και εγκατάλειψή της, αλλά και να δημιουργήσει συνθήκες αποξένωσης και ανασφάλειας, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 

Ο κ. Λαμπρόπουλος υπογράμμισε στους εκπροσώπους της τράπεζας πως «το τοπικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, συνταξιούχων, αλλά και το σύνολο των διαμενόντων στην περιοχή, και το κλείσιμό του πρόκειται να πλήξει καθοριστικά την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα των δημοτών». Επιπλέον, ο Δήμαρχος Βοΐου γνωστοποίησε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για διακοπή της συνεργασίας με την τράπεζα σε περίπτωση που επιμείνει στην απόφασή της για το κλείσιμο του καταστήματος, έπειτα και από το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Οι εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας με τη σειρά τους επεσήμαναν πως θα μεταφέρουν το αίτημα της Δημοτική Αρχής στην κεντρική διοίκηση της τράπεζας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα.


H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael