Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Γεύμα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης (φωτο-βίντεο)


Το καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης» για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου.

Το "Γεύμα Αγάπης" πραγματοποιείτε κάθε χρόνο
από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης.
Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το συσσίτιο όταν θα γίνει το νέο Κ.Υ. Σιάτιστας στο κτίριο που στεγάζεται τώρα το Κ.Υ. αλλά και για τα 40 ασυνόδευτα παιδιά στον Πεντάλοφο Βοΐου.

Στο "Γεύμα Αγάπης"  παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Φ. Ζιάρα, Π. Καρακουλάκης, Χ. Δόρδας, η πρόεδρος της Δ. Κ. Σιάτιστας Κ. Δάρδα, ιερείς της Μητροπόλεως και αρκετός κόσμος.


Ο Μητροπολίτη μας ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν στο συσσίτιο της πόλης μας και της γύρω περιοχής, ακόμα ευχαρίστησε τους ανώνυμους - μες που βοηθούν καθημερινά στο γεύμα συνανθρώπων μας αλλά και τον κόσμο που παραβρέθηκε. 



Ο κόσμος διασκέδασε με ορχήστρα χάλκινων πνευστών.


Έξι ήταν τα φλουριά της πίτας και το ένα έπεσε στο Siatista-Info! Το δώρο ήταν ένα τηγάνι για να μαγειρεύουμε καλά... τις ειδήσεις!


    Γ.Γ. Siatista-Info


Δείτε το βίντεο του Siatista-Info






 
Δείτε πολλές φωτγραφίες












H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael