Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης





ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης μετά την είδηση της κοίμησης του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Κυρού Παύλου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στα γραφεία του Συλλόγου μας και αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος: 

Ο μακαριστός Μητροπολίτης μας , μια ξεχωριστή εκκλησιαστική φυσιογνωμία, υπήρξε για 13 ολόκληρα χρόνια ο πνευματικός πατέρας όλων μας και όλου του λαού του Δήμου Βοϊου. Υπηρέτησε με σθένος και αφοσίωση την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης προσφέροντας πλούσιο εκκλησιαστικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό και εθνικό έργο με κύριο μέλημά του την προσφορά στο συνάνθρωπο και αγάπη για τη νεολαία. 

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου μας εκφράζουμε το βαθιά πόνο και τη συγκίνησή μας για τον αιφνίδιο χαμό του Ιεράρχη μας και συλλυπούμαστε τα μέλη της Ιεράς μας Μητροπόλεως, της Ιεράς Συνόδου καθώς επίσης την οικογένεια και τους συγγενείς του και αποφασίζουμε ομόφωνα : 

1. Να παραβρεθεί και να συμμετέχει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και όσα από τα μέλη του Συλλόγου μας έχουν τη δυνατότητα στην τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
2. Να καταθέσουμε χρήματα αντί στεφάνου στο κοινωνικό συσσίτιο. 
3. Να σταλεί το ψήφισμα αυτό στην Ιερά Μητρόπολη, την Ιερά Σύνοδο και τα ΜΜΕ.
«Μακαρία η οδός ήν πορεύεις σήμερον, ότι ητοιμάσθη συ τόπος αναπαύσεως»

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ σεβαστέ μας πατέρα 


Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Καλλιόπη Πολύζου – Παπαδοπούλου Σοφία Δικαιουλάκου











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael