Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στην κατάψυξη η Δυτική Μακεδονία!


Πολικές είναι οι θερμοκρασίες στην Δυτική Μακεδονίας μετά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή τις τελευταίες ημέρες.  Ο υδράργυρος έκανε βουτιά με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμα και στους -19  βαθμούς τα ξημερώματα στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος των 4 Νομών της περιφέρειας και έχουν καταγραφεί σε ορεινές περιοχές αλλά και στα πεδινά ο μετεωρολογικός σταθμός του Αστεροσκοπείου  Αθηνών κατέγραψε στη 1 τα ξημερώματα -19  βαθμούς στην Πτολεμαΐδα, με τον υπεύθυνο να δηλώνει ότι η τιμή αυτή αποτελεί απόλυτο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για την πόλη της Πτολεμαΐδας από τον Μάρτιο του 2006. 
 
Στους -18 κόλλησε το θερμόμετρο  στην Κοιλάδα του Δήμου Κοζάνης, αλλά και στα Σιδερά  και στην πόλη της Κοζάνης στους -9, στους -14 έφτασε  στη Νεάπολη του Δήμου Βόιου και στην Σιάτιστα, από 18 έως 21 κατρακύλησε το θερμόμετρο  και στα  Γρεβενά στις ορεινές περιοχές, στα ίδια επίπεδα και λίγο παραπάνω στην Φλώρινα  ενώ στους -10 έφτασε στην Καστοριά. Δύσκολη αναμένεται να είναι και η αποψινή νύχτα παρ ότι οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί το χιόνι παραμένει κυρίως στις ορεινές κοινότητες του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, που το χιόνι φτάνει και το 1.5 μέτρο.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael