Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ... Κέρδισαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (βίντεο)



Ακόμα δύο βαθμούς πέταξε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα μεσοβδόμαδα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο.

Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν με το... καλημέρα, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μακέντα στο 3', παίζοντας μάλιστα με παίκτη παραπάνω από το 38ο δευτερόλεπτο, μετά την αποβολή του Γκοΐκοβιτς, εν τέλει αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1) στον αγώνα τους με τους ψυχωμένους «βυσσινί», που κατέκτησαν έναν ανέλπιστο βαθμό, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.


Το γκολ με το οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει η ομάδα του Φέστα το πέτυχε στο 54ο λεπτό ο Ντέλετιτς.

Σημαντικό ρόλο πάντως στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 87' δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Μακέντα, οταν ο Ζίζιτς τον κράτησε από τη φανέλα, προκειμένου ο Ιταλός να μην προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, προ κενής εστίας.

ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ




Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε να μεγαλώσει η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ καθώς πέρασε δίχως βαθμολογικές απώλειες την Κυριακή από την Τρίπολη.

Οι Πειραιώτες χάρη σε γκολ των Φορτούνη (28΄) και Χριστοδουλόπουλου (50΄) επιβλήθηκαν με 2-0 του Αστέρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, συνεχιζοντας έτσι την καταδίωξη του «δικεφάλου» του Βορρά, ο οποίος νωρίτερα πήρε άνετα το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ.




Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ακπόμ ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα την Κυριακή με 4-0 σκορ του ΟΦΗ στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκπομ σημείωσε δύο τέρματα (35’80’),  ενώ έδωσε και μία ασίστ στο γκολ του Ζαμπά στο 65’, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη επί των Ηρακλειωτών, οι οποιοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Μάτος στο 24'.

Νικηφόρα πέρασε το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ από τη Νέα Σμύρνη
, επικρατώντας με 2-0 σκορ του Πανιωνίου, για την 18η αγωνιστική της Super League.


Oι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με τον Μάνταλο στο 14ο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Πόνσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του πρώτου γκολ του «δικεφάλου» οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του αρχηγού της «Ένωσης» και το ριπλέι φαίνεται να τους δικαιώνει.





Πηγη: zougla.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael