Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΨΗΦΙΣΜΑ του Ιδρύματος «Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου»


Στην Σιάτιστα Ν. Κοζάνης, σήμερα ημέρα Τρίτη 14.1.2019, ώρα 12.30΄ μ. και στο γραφείο του Ιδρύματος στο Τσιστοπούλειο Διοικητήριο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Ιδρύματος « Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου »,
Παρόντα ήταν τα μέλη του ΔΣ ,

α) Νικόλαος Π. Κακάλης δικηγόρος, αντιπρόεδρος
β) Καλλιόπη Δάρδα, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας,
γ) Παύλος Ιω. Πατρώνας, Διευθυντής Γενικού Λυκείου Σιάτιστας, ταμίας
γ] Αναστάσιος Χρ. Τσιαούσης, δικηγόρος γ.γραμματέας
δ] Γεώργιος Λάγγας, συνταξιούχος ΟΤΕ, μέλος
ε) Δημήτριος Τσάμπουρας, επιχειρηματίας, μέλος
Ύστερα από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού ΠΑΥΛΟΥ και Προέδρου του Φιλανθρωπικού και Κοινωφελούς Ιδρύματος Δημητρίου αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα :

ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατό του και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συνεργάτες του στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης για την ανιδιοτελή προσφορά του, το τεράστιο και πολύπλευρο, κοινωνικό, ποιμαντικό, εκκλησιαστικό και ιεραποστολικό έργο που επιτέλεσε όσον αφορά τα θρησκευτικά του καθήκοντα όσο και ως Προέδρου του Ιδρύματος, συμβάλλοντας με τις ενέργειές του στην προώθηση των πολλών και σημαντικών θεμάτων του Ιδρύματος.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία του.
3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου ποσό χιλίων ευρώ (1000,00€) στα κοινωνικά συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης και να καλύψει μέρος της δαπάνης σε συνεννόηση και με τα άλλα κοινωφελή Ιδρύματα Σιάτιστας της δεξίωσης και του γεύματος προς τιμή των επισήμων που θα παρευρεθούν κατά την εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη μας.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Το παρόν συντάχθηκε και υπογράφηκε ως εξής : 


Tα Μέλη του Δ,Σ του Ιδρύματος










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael