Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δυτική Μακεδονία: Δείτε που θα είναι κλειστά τα σχολεία, την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019... λόγω ψύχους




Κανένα σχολείο δεν θα είναι ανοιχτό την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2019!!!

Κλειστά τα σχολεία σε Σιάτιστα και Βοΐο, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Kλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 στο δήμο Koζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά αύριο, Τρίτη 8/1/2019, τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8.1.2019 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Κλειστά λόγω παγετού, τα σχολεία, αύριο Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στα Γρεβενά

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού.

Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 στο δήμο Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Κλειστά τα σχολεία, αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019


Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Κλειστά τα σχολεία, την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019 στη Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Κλειστά τα σχολεία, την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019 στην Καστοριά

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 09.01.2019 , λόγω της μαζικής συμμετοχής των μαθητών στο πατροπαράδοτο έθιμο του Καστοριανού Καρναβαλιού.




Γ.Γ. Siatista-Info
















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael