Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Άργος Ορεστικό: 23 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας - Νοροϊός ο "ένοχος" (βίντεο)Συνολικά 23 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας εκδηλώθηκαν στο Άργος Ορεστικό. Το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ παραμένει στην περιοχή σε μια προσπάθεια να λύσει τον γρίφο της επιδημίας.

Οι άνθρωποι που ζήτησαν βοήθεια – σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά – έχουν ξεπέρασει τους 500, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσίασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Β. Αντωνιάδης. Ήδη Το ΚΕΕΛΠΝΟ, το ΕΚΕΠΥ και η Γ’ Περιφέρεια έχουν ενημερωθεί και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νερό της περιοχής το έβγαλαν καθαρό και πλέον το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ που παραμένει στην περιοχή εξετάζει μήπως πρόκειται για κάποιο τρόφιμο ευρείας κατανάλωσης.

Από την πλευρά της, η επιδιομηλόγος του ΚΕΕΛΠΝΟ Κασσιανή Μέλλου δήλωσε ότι πιθανώς η αιτία της επιδημίας οφείλεται σε νοροϊό που συχνά του χειμερινούς μήνες προκαλεί τέτοιου είδους κρούσματα. Η επιδημιολόγος συνέστησε σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής για να μην υπάρξει δεύτερο κύμα γαστρεντερίτιδας.


news247.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael