Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Premier League: Μετά από 26 χρόνια η Λίβερπουλ ξαναπατάει κορυφή! (βίντεο)


Στο Μερσεσάιντ κάνουν όνειρα για πρωτάθλημα μετά από 28 χρόνια 
 
Η Λίβερπουλ είναι μια από τις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν ζήσει σπουδαίες στιγμές στην ιστορία τους. Φέτος φαίνεται ότι είναι η χρονιά των κόκκινων καθώς με μαέστρο τον Γιούργεν Κλοπ πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 26 ετών.

Μετά από 15 αγωνιστικές η αρμάδα του Κλοπ βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 42 βαθμούς καθώς νίκησε με 4-0 την Μπόρνμουθ μέσα στην έδρα της τελευταίας, και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι. Λίβερπουλ και Σίτι είναι οι δύο ομάδες που παραμένουν αήττητες στο Νησί, ενώ η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ πλησίασε αυτούς τους βαθμούς ήταν το 1990 με προπονητή τον θρύλο Κένι Νταγκλίς.
Όπως όλα δείχνουν η μάχη του τίτλου και φέτος θα είναι συναρπαστική με Λίβερπουλ και Σίτι να αγωνίζονται μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. 

Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας του Κλοπ σημείωσαν ο Σαλάχ (3) και ο Κουκ (αυτογκολ).









ethnos.gr











H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael