Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εσπερινός Πρωτοχρονιάς και κοπή Βασιλόπιτας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας (φωτο-βίντεο)



Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο και ιερείς της Μητροπόλεως.
Στη Συνέχεια στην Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Πάυλο.

H βασιλόπιτα, «έκρυβε» φλουριά, και όσοι βρήκαν το φλουρί έλαβαν από ένα βιβλίο ως συμβολικό δώρο.
Σιατίστης κ. Παύλος: "Παρακαλάμε το Θεό να ευλογήσει αυτό το έτος, να ευλογήσει την ζωή μας, εμείς να αγωνιστούμε για να  ευλογηθούμε, γιατί νόημα στο χρόνο εμείς δίνουμε ώστε όταν φτάσει το τέλος να έχουμε ήρεμη την συνείδησή μας, ότι ο χρόνος μας δεν πήγε χαμένος, τον αξιοποιήσαμε για να γίνουμε καλύτεροι."
«Καλή Χρονιά και ευλογημένη», «Χρόνια πολλά και ευλογημένα».












H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael