Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χρωματιστές ιδέες για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου


 


Υπάρχουν μερικές διαφορετικές θεωρίες όσον αφορά τα χρώματα διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπορείτε είτε να διαλέξετε ένα χρωματιστό θέμα και να μείνετε σε αυτό, είτε να χρησιμοποιήσετε κάθε χρώμα που σας έρχεται στο μυαλό!

Συνδυασμοί χρωμάτων για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μερικοί από τους παραδοσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να δείτε συχνά σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, περιλαμβάνουν πράσινο και κόκκινο, κόκκινο και χρυσό, πράσινο και χρυσό, ασημί και κόκκινο, μπλε και ασημί. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές, οι οποίες είναι πιο μοναδικές και πρωτότυπες και εξακολουθούν να δίνουν γιορτινή διάθεση!

Αυτές είναι: πράσινο και τιρκουάζ, μωβ και ασημί, καφέ και χρυσό, πορτοκαλί και κίτρινο ή ροζ, ροζ και πράσινο. Μπορείτε να συνδυάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα με γιρλάντες, κορδέλες ή κουκουνάρες, και το δέντρο σας θα διακοσμήσει το σαλόνι, ή όποιον άλλο χώρο επιλέξετε, όμορφα!

Τα στολίδια που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε


Συχνά, έχουμε  παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια που μας αρέσει να τα χρησιμοποιούμε ακόμα κι αν είναι δύσκολο να τα «κολλήσουμε» κάπου χρωματικά. Το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση, είναι να επιλέξετε πρώτα ποια στολίδια θέλετε να χρησιμοποιήσετε, και μετά να προσπαθήστε να τα δέσετε με ένα χρώμα. Για παράδειγμα, αγοράστε μια δέσμη από ασημί ή μπλε κορδέλες και τοποθετήστε τες γύρω από το δέντρο για να δημιουργήσετε την αίσθηση της τάξης.
Αν έχετε κολλήσει με κάποιον συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων, να είστε σίγουροι πως έχετε πάρει πολλά στολίδια που ποικίλλουν σε μέγεθος και σχήμα. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με ίδια στολίδια μπορεί να καταλήξει βαρετό. Μπορείτε επίσης να επεκταθείτε, χρησιμοποιώντας και διάφορα άλλα πράγματα όπως μεταξωτά λουλούδια, βαμμένες κουκουνάρες και κορδέλες.

Εάν προσπαθήσετε να καταλήξετε σε έναν συνδυασμό χρωμάτων, προσπαθήστε να λάβετε υπόψη και τα χρώματα που έχει το δωμάτιο αυτό καθ’ αυτό. Επαναλάβετε τους τόνους και τις αποχρώσεις που υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και η γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού θα βρεθεί στο ζενίθ της!





diakosmisikaispiti.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael