Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

3 πεντανόστιμα γλυκά που δεν έχουν αλεύρι και ζάχαρη

Σοκολατάκια σταφίδας


1 ποτήρι σταφίδες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 ποτήρι καρύδια
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Σκόνη από κακάο για γαρνιτούρα

Τι πρέπει να κάνετε
Χτυπήστε στο μπλέντερ τα καρύδια ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά και τοποθετήστε τα σ’ ένα βαθύ μπολ. Στη συνέχεια βάζετε στο μπλέντερ τις σταφίδες, το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτετε το μείγμα στο μπολ με τα καρύδια και το ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Βρέξτε τα χέρια σας και φτιάξτε μικρά μπαλάκια, τα οποία θα πασπαλίσετε με την σκόνη κακάο. Καταψύξτε τα στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να σκληρύνουν. Σερβίρετε.

Κέικ μπανάνας στην… κούπα

½ μπανάνα
¼ του φλιτζανιού βατόμουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
14 γραμμάρια αλεύρι καρύδας
1 στικ κανέλας
¼ κουταλιά της baking powder
3 κουταλιές της σούπας γάλα
1 αυγό

Τι πρέπει να κάνετε
Σε μια μεγάλη κούπα του καφέ προσθέστε το αλεύρι καρύδας, το baking powder και την κανέλα. Ανακατεύετε πολύ καλά. Στη συνέχεια, στην ίδια κούπα βάζετε το γάλα, την μπανάνα αφού πρώτα την έχετε λιώσει, συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο και χωρίς κόκκους. Σπάστε ένα αυγό και απλώστε τον κρόκο με το πιρούνι μέχρι να πάει παντού. Έπειτα, προσθέστε τα βατόμουρα. Ψήνετε σε υψηλή θερμοκρασία στον φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά. Αφαιρείτε και σερβίρετε.

Mπισκότα με m&m’s

3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
½ κουταλιά της σούπας αλάτι
½ κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 ½ του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
½ του φλιτζανιού βούτυρο
4 ½ του φλιτζανιού βρώμη
¾ του φλιτζανιού m&ms
½ του φλιτζανιού μαύρη κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια

Τι πρέπει να κάνετε
Σ’ ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα αυγά, το αλάτι, το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά. Προσθέτετε τη μαγειρική σόδα και τη βρώμη και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Σ’ ένα άλλο μπολ βάλτε τα m&ms και την κουβερτούρα, σπάστε τα με το χέρι και ανακατέψτε τα μεταξύ τους. Προσθέστε τα στο προηγούμενο μείγμα και ανακατέψτε τα.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 350 βαθμούς. Σ’ ένα μεγάλο ταψί βάλτε αντικολλητικό χαρτί και με το κουτάλι της σούπας προσθέστε το μείγμα, προσέχοντας να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Ψήνετε περίπου για 10 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα, σερβίρετε.


trygitis.blogspot.com




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael