Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σιάτιστα (φωτο-βίντεο)




Πλούσιο ρεπορτάζ από το Siatista-Info

Στη Σιάτιστα βρέθηκε σήμερα η κ. Ντόρα Μπακογιάννη όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλο για θέματα της Σιάτιστας.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου ο δήμαρχος Βοΐου ευχαρίστησε την κα Μπακογιάννη που βρέθηκε στη Σιάτιστα έστω και για λίγες ώρες.
Από την πλευρά της η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., Ντόρας Μπακογιάννη είπε, ότι είναι πανευτυχής που βρίσκεται και πάλι στη Σιάτιστα:

"όποιος έρχεται μια φορά εδώ θέλει να ξανάρχεται πολύ συχνά".

"Εμείς και οικογενειακά έχουμε ιδιαίτερους δεσμούς με τη Σιάτιστα"

Νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη επισκέφτηκε την φάρμα γουνοφόρων ζώων και την επιχείρηση γούνας της οικογένειας Παπαγεωργίου.

Στην συνέχεια η κα Μπακογιάννη βρέθηκε στο μνημείο της Μάχης 4ης Νοεμβρίου 1912 στον Λόφο Καπιτσίνη στον Άγιο Ελευθέριο λίγο έξω από τη Σιάτιστα.


Στο ηρώο πεσόντων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στην συνέχεια κατέθεσε  στεφάνι στην μνήμη του παππού της, Κ. Μητσοτάκη.

Για την Μάχη της Σιάτιστας μίλησε ο κ. Αναστάσιος Δάρδας, Δρ Θεολογίας ο οποίος χάρισε στην κα Μπακογιαννη ένα δικό του βιβλίο που είχε γράψει πριν 38 χρόνια! 
Το βιβλίο ξεκινούσε μια μαντινάδα αφιερωμένη στους Κρητικούς, την οποία διάβασε στη κα Μπακογιάννη ο κ. κ. Αναστάσιος Δάρδας, Δρ Θεολογίας!


Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας καλωσόρισε και κέρασε κα Ντόρα Μπακογιάννη, το περίφημο ηλιαστό αλλά και τα σαλιάρια της Σιάτιστας που ήταν μια προσφορά της κα Νίνας Ταχμιντζή.

13 χρόνια πρίν είχε ξανάρθει στην πόλη μας η κα Ντόρα Μπακογιάννη!

Ήταν 2005 επί δημαρχίας του Ιωάννη Νάκου, καλεσμένη στο 1ο αντάμωμα τον απανταχού Σιατιστέων από όλο τον κόσμο! Και θυμίζουμε ότι το αντάμωμα ήταν μια εβδομάδα γεμάτο εκδηλώσεις. Άραγε γιατί δεν συνεχίστηκε το αντάμωμα τον Σιατιστινών;

Σήμερα στις 8:30μμ. στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, με κύρια Ομιλήτρια την Βουλευτή κα Ντόρα Μπακογιάννη, στο «Αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης».



Γ.Γ. για το Siatista-Info
 
Δείτε το βίντεο του Siatista-Info




Δείτε  φωτογραφίες




*Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Siatista-Info






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael