Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επιτυχίες από την ομάδα αναρρίχησης του ΟΣΣ «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ» στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων και στο 19ο Κύπελλο Bouldering (φωτο)



Πολύ ψηλά σήκωσε το ανάστημά της η ομάδα αναρρίχησης του ΟΣΣ «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ» κοιτώντας στα μάτια τόσο τις Βαλκανικές αποστολές (Τουρκίας, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας κ. άλλ.) όσο και τις Ελληνικές οι οποίες μερικές, κυρίως των Αθηνών, ήταν πολυάριθμες. Όλα αυτά συνέβησαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο 7,8 & 9/9/2018 σε Προσοτάνη και Κομοτηνή. 

Συγκεκριμένα οι αθλητές μας, σημείωσαν τις εξής επιδόσεις: 

* Τσακνάκης Φάνης, 1η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων (κατηγορία Δ΄ αγοριών) 


* Τσιούκρα Ιωάννα , 3η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering 

* Τσιότσιου Εριφύλη, 3η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering και 3η θέση επίσης στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων. 

* Μπούρτσου Αποστολία, 3η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων (κατηγορία Δ΄ κοριτσιών) 

* Μπούρτσου Άννα Αγγελική, 2η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering μεταξύ των ελλήνων αθλητών και 4η σε Βαλκανικό επίπεδο. 

* Τσιότσιου Αγνή, 4η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων 

* Τσακνάκη Αγνή 5η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων.


Η Διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του Τμήματος.


Τα θερμά συγχαρητήρια από το Siatista-Info, στον προπονητή Γ. Τσιαούση και παιδιά της ομάδα αναρρίχησης του ΟΣΣ «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ».

Ευχόμαστε καλή πρόοδο με υγεία και πάντα επιτυχίες!


















Top Post Ad


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael