Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φιλική ήττα για τον Μακεδονικό Σιάτιστας, 1-3 από τον Απόλλων Λάρισας (φωτο-βίντεο- συνεντεύξεις)




Φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από τον Μακεδονικό Σιάτιστας και Απόλλων Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Σιάτιστας, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018.



Ο Μακεδονικός Σιάτιστας γνώρισε φιλική ήττα στο «ΔΑΚ Σιάτιστας από τον Απόλλων Λάρισας (ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β' Εθνική) με σκόρ 1-3 σε ένα δυνατό φιλικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Μια κλάση ανώτερος ο Απόλλων Λάρισας με τους Mαρκολίνο 0-1 πέναλτι 32' Τασιούλης 0-2, 1-2 69' Γαρυφαλλόπουλος  1-3, οδήγησαν σε φιλική νίκη με σκορ 1-3 απέναντι Μακεδονικό Σιάτιστας.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυναμικά κι άνοιξαν το σκορ με γκολ πέναλτι του Mαρκολίνο μόλις στο 10’. Στο 32’ έγινε το 0-2 με τον Τασιούλη. 




Στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός πίεσε και στο 67' ήρθε το γκολ με ωραίο φάουλ του Ταφαρλή, 1-2.

Η χαρά του γκολ για τη Σιάτιστα κράτησε μόλις 4 λεπτά... όπου ο Λούκας Ράμος με μεγάλη μπαλιά στην πλάτη του Μακεδονικού, βρήκε τον Βαγενά στα αριστερά έγινε η σέντρα για να πετύχει o Γαρυφαλλόπουλος με πλασέ το τελικό 1-3.


Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης):  Κωφίδης (Πάντος), Μ. Μπούρτσος, Σβίρος, Μπατσής Χ, Μούστα, (Ζιώγας), Γ. Τσιούκρας (Μπατσής Β.), Τσιούκρας Χ. (Καρακουλάκης), (Χαντάβας), Ντόλιας, Τσακνάκης, Ταφαρλής, Παπαγαθονίκου (Ζαγκουντίνος Γρ.).

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροϊζι): Κουτογλίδης, Κακάμης, Ταουσάνης (35' Αγιώτης), Γιαλαμίδης, Τουγλής, Μπιμάι (40' Λούκας Ράμος), Χατζής (Βαγενάς), Μπουλγουρίδης (Ρενάτο), Γκουντρουμπής, Mαρκολίνο, Τασιούλης (Γαρυφαλλόπουλος).


Γ.Γ. Siatista-Info ©

 
Δείτε το βίντεο του Siatista-Info, τα γκολ και δηλώσεις των δύο προπονητών



*Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Siatista-Info











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael