Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δείτε live Βουλή: Σήμερα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επικυρώνουν τη συμφωνία για τη Μακεδονία


Στο κόκκινο το πολιτικό θερμόμετρο ενώ αναμένονται οι ομιλίες Τσίπρα-Μητσοτάκη - Το απόγευμα η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας


Μετά από μία επεισοδιακή Παρασκευή στη Βουλή, με υψηλούς τόνους, απειλές για πραξικόπημα και πολλές κόντρες, το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στις ομιλίες Τσίπρα-Μητσοτάκη και στην ψηφοφορία.


Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαρατάξη και Ποτάμι έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, ενώ η Ένωση Κεντρώων έχει αποστείλει επιστολή στη ΝΔ και ζητά δέσμευση ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ θα ανατρέψει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ», για να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής. Το ΚΚΕ αποχώρησε την Παρασκευή από τη συζήτηση. Το ΚΚΕ έχει αποχωρήσει από τη συζήτηση. Μετά τα ανήκουστα που είπε χθες ο Κ. Μπαρμπαρούσης, στη Χρυσή Αυγή έχει επιβληθεί το μέτρο της στέρησης λόγου, όμως έχει δικαίωμα να παρίσταται στην ψηφοφορία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής πρότεινε η ψηφοφορία, επί της προτάσεως δυσπιστίας, να ξεκινήσει κοντά στις 18:30 το απόγευμα και αφού προηγουμένως μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Ήδη έχουν λάβει το λόγο 115 βουλευτές.















protothema.gr




















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael