Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τσιρώνης για Σκοπιανό: Ο Παύλος Μελάς πολεμούσε ενάντια στους Βούλγαρους με αυτούς που σήμερα βαφτίζουμε εχθρούς (βίντεο)

 tsironis

Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι

Στο Μακεδονικό αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφορικά με το Σκοπιανό και το θέμα της ονομασίας.

Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι: «Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».

Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.

Δείτε τη δήλωσή του:




protothema.gr










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael