Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Ναρκωτικά, ΖΩΗ ολόκληρη ΟΧΙ με δόσεις», το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Βοϊου, η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βοϊου.
Ομιλιτές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Π. Ουσταγιαννίδης Αστυνόμος Α', Δοιικητής Ασφάλειας Κοζάνης με θέμα "Ναρκωτικά: Η σκληρή Αλήθεια πίσω από τα γοητευτικά ψέματα".
Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος με θέμα "Το πρόβλημα των ναρκωτικών και η πραγματική αιτία".
Ο κα Α. Τσιαούση, Κοινωνική Λειτουργός (Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βοϊου) "Ναρκωτικά. Ψυχοκοινωνικές-τρόπος παρέμβασης".
Στην αρχή της εκδήλωσης έγιναν χαιρετισμοί των επισήμων που παραβρέθηκαν.
Γ. Γ. Siatista-Info
Δείτε το βίντεο του Siatista-Info
Δείτε πολλές φωτογραφίες