Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

8ος Αγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής στη Σιάτιστα


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιππικού-Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος» θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του Συλλόγου, Ζιώγο Γεώργιο, Λαδά Νικόλαο και Πάτρα Ζήση για τη συμμετοχή τους στον "8ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στη Σιάτιστα!!
Στην κατηγορία των 20χλμ. ο Πάτρας Ζήσης με τον Peter  και ο Ζιώγος Γεώργιος με τον Bullet,  κατέλαβαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε πάντα με επιτυχίες!

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή  διεξαγωγή αυτού του αγώνα, την Ε.Ο.Ι., τον Πρόεδρο Ι.Α. κ. Μπάσδρα Ηρακλή, τους αθλήτες, το Ράντζο Κιλκίς, τον Ιππικό Όμιλο Πιερίας, το Δήμο Βοΐου, το Α.Τ. Σιάτιστας, το Κεντρο Υγέιας Σιάτιστας, την Τροχαία Κοζάνης, τους εθελοντές, τους πεταλωτές, καθώς και τα τοπικα Μ.Μ.Ε.

Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει το Υπεύθυνο Γιατρό του Αγώνα κ. Τσιτά Κωνσταντίνο με την ομάδα διάσωσης, καθως επίσης τον κ.Κατσάνο Ζήση για την ευγενική χορηγία του, στην εξασφάλιση της τροφής των αλόγων και το Ξυλουργείο Αφοί Πάικου για τη χορηγία της σήμανσης της διαδρομής.


Για το Δ.Σ. ,
η Αντιπρόεδρος Γκίλια Ναούμα














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael