Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης - Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες


Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης λόγω της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία».

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.

Το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής επιβεβαιώνει την ανεξαρτητοποίηση

Από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής ανακοινώθηκε ότι ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί στο Σώμα την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.




newsbeast.gr












Top Post Ad

https://i.imgur.com/W4cdK6E.jpeg

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael