Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Θέμης Μουμουλίδης: «To καλλιτεχνικό σχολείο Κοζάνης είναι γεγονός. Πρόκειται για μια σημαντική κατάκτηση της περιοχής»




Μετά την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, η Κοζάνη αποκτά το δικό της Καλλιτεχνικό Σχολείο. Γίνεται η τρίτη πόλη στην ελληνική περιφέρεια που κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό εκπαιδευτικό «εργαλείο». 

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, υπέγραψε την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης και τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ.

Έτσι από τη νέα χρονιά ένας σημαντικός αριθμός μαθητών θα έχει την δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιαίτερη εμπειρία ενός καλλιτεχνικού σχολείου. 


Η Π.Ε. Κοζάνης διαθέτει πλέον δύο σημαντικά Μουσικά Σχολεία και ένα Καλλιτεχνικό και αποκτά σημαντικό πανελλαδικό προβάδισμα στην λειτουργία Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.
Η κυβέρνηση συνομιλεί με τις τοπικές κοινωνίες και επιχειρεί στο πλαίσιο της δίκαιης ανάπτυξης να ενθαρρύνει και να συμβάλλει στην ιδιαίτερη ανάπτυξη κάθε περιοχής. 

Η επένδυση και η πίστη στην βελτίωση και ανάπτυξη σε υψηλό επίπεδο, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής μας.

Ακολουθεί η ολοκλήρωση του διαλόγου για την επόμενη μέρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου η αναβάθμισή του θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο αναβάθμισης και του συνολικού εκπαιδευτικού χάρτη της περιοχής.

















Top Post Ad


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael