Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Eκδήλωση Τιμής και αναγνώρισης του έργου του Νίκου Ψημμένου Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλοσοφίας (φωτο-βίντεο)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας “Μανούσεια”, την Κυριακή 13 Μαϊου 2018, η εκδήλωση Τιμής και αναγνώρισης του έργου του Νίκου Ψημμένου Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλοσοφίας Ποιητή, Συλλέκτη, Φιλότεχνου, Δωρητή, στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Παναγιώτης Μάνιος πρόεδρος της βιβλιοθήκης Σιάτιστας και ομιλητές της εκδήλωσεις ήταν ο κ. Γιώργος Κουζιώνης Διευθυντής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοϊου, η κα Δήμητρα Β. Καραγιάννη Φιλόλογος–Συγγραφέας και η κα  Ανδρομάχη Μπουσταντζή Διευθύντρια Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας “Μανούσεια”.

 
Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κ. Π. Μάνιος πρόεδρος της βιβλιοθήκης Σιάτιστας στον κ. Ν. Ψημμένο και στην κα Μαλαματή Βούρου, σύζυγο του Ν. Ψημμένου δώθηκε μια ανθοδέσμη από την διευθύντρια της βιβλιοθήκης Σιάτιστας κα Α. Μπουσταντζή.

 
Ακόμη ο κ. Ν. Ψημμένος έκανε δωρεά στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας ένα πίνακα ζωγραφικής με την Γεράνεια, έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί του Σιατιστινού ζωγράφου Kώστα Ντιό και στον K. Ντιό έδωσε έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης πρίν 30 χρόνια, έτσι ώστε ο K. Ντιός να περάσει από την αντικειμενική στην αφηρημένη τέχνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” με το Σύνολο Ευρωπαϊκής Ορχήστρας με θέμα: «Ο Χατζιδάκις συναντά τον Ravel» υπό την διευθηνση της κα Α. Ντοσιοπούλου.
 

Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε στο βίντεο του Siatista-Info




Δείτε πολλές φωτογραφίες












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael