Μετά από 2 χρόνια... ο ΓΣ Σιάτιστας στη Γ' Εθνική - Δεν "κατέβηκε" να αγωνιστεί ο Ηρακλής Κοζάνης... έξαλλη η ΕΚΑΣΔΥΜ (φωτο-βίντεο)Μετά από απουσία 2 χρόνων ο ΓΣ Σιάτιστας επέστρεψε στη Γ' Εθνική!

Η διοίκηση του ΓΣ Σιάτιστας είχε φροντίσει η σημερινή φιέστα ανόδου να είναι πανηγυρική. Έτσι κάθε φίλαθλος στην είσοδο έπαιρνε κιτρινόμαυρα μπαλόνια και χαρτάκια.

Από νωρίς ο κόσμος έφτασε στο κλειστό της Σιάτιστας για να παρακουλουθήσει τον τελευταίο αγώνα μεταξύ του ΓΣ Σιάτιστας και Ηρακλή Κοζάνης... κάτι που δεν έγινε ποτέ!!!

Η ομάδα του Ηρακλή δεν κατέβηκε στο γήπεδο, κάτι που εξόργησε την ΕΚΑΣΔΥΜ αλλά και την ομάδα της Σιάτιστας!!!

"Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα χωρίς να έχει συμβεί κάτι προηγουμένως, δήλωσαν στο Siatista-Info παράγοντες και μέλη της ΕΚΑΣΔΥΜ"

Το θέμα θα εξεταστεί από την ΕΚΑΣΔΥΜ για το αν θα τιμωρηθεί ο Ηρακλής Κοζάνης.


Η απονομή πραγματοποιήθηκε με τους φίλους του ΓΣ Σιάτιστας να δίνουν το παρόν στο κλειστο της Σιάτιστας, όπως έκαναν άλλωστε και κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Νωρίτερα η παίχτες του ΓΣ Σιάτιστας έπαιξαν μπάσκετ αναμεταξύ τους για πέντε λεπτά!


Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε στο βίντεο του Siatista-Info, την απονομή, τα πανηγύρια στα αποδυτήρια και τον προπονητή της Σιάτιστας να τα λέει ΟΛΑ με δύο λέξεις!Δείτε φωτογραφίες
Siatista-Info: Μετά από 2 χρόνια... ο ΓΣ Σιάτιστας στη Γ' Εθνική (2018)