Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ομιλία με θέμα: Εισοδεύοντας στη Μεγάλη Εβδομάδα στον στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας (φωτο-βίντεο-ηχητικό)



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου, 31 Mαρτίου 2018 στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας η Πασχαλινή εκδήλωση - ομιλία με θέμα: "Εισοδεύοντας στη Μεγάλη Εβδομάδα", παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παυλού, των ιερέων της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών.

Ομιλητής ήταν τον Ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπο την διεύθυνσην του πρωτοψάλτου Θωμά Θεοδωρόπουλου.

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία του π. Αρτέμιος Γρηγοριάτη

Λόγο πρίν το τέλος η Ιερά Μητρόπολη βράβευσε τιμητικό έπαινο 150 ιεροψάλτες και βοηθούς της Μητροπόλεως ως ένδειξης ευγνωμοσύνης.


Ακόμα ανακοινώθηκε επίσημα η Βυζαντινή σχολή της Μητρόπολης, μάλιστα γίνονται προσπάθειες και για παιδικό τμήμα, τόνισε ο Σεβασμιώτατος.


 Γ.Γ. Siatista-Info


 Δείτε το βίντεo του Siatista-Info

Δείτε φωτογραφίες - Πατήστε Next 

















Top Post Ad

https://i.imgur.com/W4cdK6E.jpeg

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael