Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«TheOneMilano» Τρίτη ημέρα - Μέτρια κίνηση αλλά ικανοποιητική (φωτο-βίντεο)


Η κίνηση σήμερα ήταν κατά μέσο όρο μέτρια αλλά ικανοποιητική. Οι Ρώσοι, Καζακστανοί, Ασιάτες, Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί οι οποίοι «το έσκασαν» από το φλεγόμενο HONG KONG στη μέση της έκθεσης για να επισκεφτούν το Μιλάνο, έδωσαν πνοή στη MIFUR – TheOneMilano και κράτησαν όρθιο το γόητρο του κλάδου γενικότερα

Η κίνηση σε γενικά πλαίσια, χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική και έσωσε για φέτος την παρτίδα.

Κάποιοι Ιταλοί έκαναν πολύ καλές δουλειές αν αναλογιστεί κανείς το δυσμενές παγκόσμιο κλίμα. Χαρακτηριστικό της έκθεσης ήταν επίσης η πανσπερμία προσφοράς και τιμολογιακής πολιτικής που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε τα όρια της αναρχίας. Γιαυτό και πολλοί συμμετέχοντες την χαρακτήρισαν δύσκολη έκθεση με πάρα πολλές εναλλαγές σε απαιτήσεις και τελικό αποτέλεσμα. «Ένας είχε δυνατή κίνηση και ο άλλος τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά γουνοποιός που επισκέφθηκε την έκθεση θέλοντας να αναδείξει το περίπλοκο και οξύ ανάγλυφο της εικόνας που παρουσιάζει φέτος το μεγάλο εμπορικό γεγονός.

Υπήρξαν ακόμη και Έλληνες που σήμερα θα φύγουν με γεμάτες τσέπες και παραγγελίες. Κανένας αυτή τη φορά δεν θα απογειωθεί από το Malpensa μελαγχολικός ή θλιμμένος. Οι περισσότεροι με τους οποίους μιλήσαμε μας είπανε ότι φεύγουν «εμπορικά» ψύχραιμοι. Και είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στο μέτωπο και να γυρίζεις τουλάχιστον μη ηττημένος.

Οι Έλληνες γουνοποιοί, όσο και αν θέλει ο Albertalli στα γεράματα του, να τους βλέπει σαν εύκολα θηράματα, μόνο αυτό δεν είναι και αποδεικνύεται ότι οι δικοί μας, αν κάνει κανείς ένα zoom out, είναι πολύ δυνατοί αφού επενδύουν σε δημοπρασίες και εκθέσεις τη μία μετά την άλλη. Πήγαν στο HONG KONG, στο Μιλάνο, σε όλες τις δημοπρασίες και στη συνέχεια θα συντηρήσουν και δύο εγχώριες εκθέσεις.

Αυτό και μόνο τους καθιστά ήρωες. Το ερώτημα βέβαια του διαβολικού δικηγόρου είναι ποιο το ζητούμενο, να είναι κανείς ήρωας, ή νικητής;

Σε αυτό θα προτείνουμε και πάλι στους …ήρωες μας να επανεξετάσουν την «φονταμενταλιστική» τους πίστη στις εκθέσεις ως μονόδρομο λειτουργίας του κλάδου (που ακόμη και επίσημοι εκπρόσωποι του κλάδου χαρακτηρίζουν πια ως παρωχημένη στρατηγική και εν τέλει, όχι ως αυτή με τη μεγαλύτερη αξία).

Όπως και να χει, καλή τύχη στους Γουναράδες μας και καλό ταξίδι σε όσους θα ταξιδέψουν απευθείας για Τορόντο στην ιστορική δημοπρασία της NAFA  καθώς και καλή επιστροφή σε όσους θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τη Δευτέρα.

Δείτε video -εκτός της έκθεσης- από το REMIX







Πηγη: oladeka.com


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael