Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας “Ο Μπούρινος": Κατασκευή τζακιού στο καταφύγιο και αναρριχητικής πίστας στο κλειστό (φωτo)


(Δελτίο Τύπου)
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο Μπούρινος», εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας και το Δήμο Βοΐου για την έγκριση της δαπάνης ανακατασκευής του τζακιού στο καταφύγιο.
Με την κατασκευή ενός σύγχρονου τζακιού το οποίο θα θερμαίνει με αεραγωγούς πολλούς χώρους του καταφυγίου, αναβαθμίζονται οι παροχές του προς τους επισκέπτες του και μετατρέπεται σε ξενώνα υψηλών προδιαγραφών.
Επίσης η Διοίκηση του Συλλόγου γνωστοποιεί πως με χρήματα που διέθεσε η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας από τη ΣΑΤΑ κατασκευάστηκε στο κλειστό σχολικό Γυμναστήριο της πόλης μας, βοηθητική πίστα αναρρίχησης για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών του αναρριχητικού Τμήματος.
Άμα της τοποθέτησης σ΄αυτήν των αναρριχητικών χουφτών – πιασιμάτων που αναμένονται να έρθουν (μετά από αίτημα του Ορειβατικού) από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης, η πίστα θα ολοκληρωθεί και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά της με τη διοργάνωση εκδήλωσης επίδειξης αναρριχητικών δεξιοτήτων.

Από τη Διοίκηση
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael