Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Κoζάνης (φωτο)


Στην εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ,
ο Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ

ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ NOVARTIS, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «ΣΤΗΝΕΙ» ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
Παρουσία πλήθους κομματικών στελεχών, μελών και φίλων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας , το βράδυ της Παρασκευής 9-2-2018, στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» (3ο χλμ Π.Ε.Ο. Πτολεμαΐδας – Φλώρινας). Κύριος προσκεκλημένος και Ομιλητής, ήταν ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Καρδίτσας και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Κώστας ΤΣΙΑΡΑΣ.
Τον εναρκτήριο χαιρετισμό στην εκδήλωση, έκανε ο Βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, κ. Κασαπίδης Γεώργιος, ο οποίος -πέραν των άλλων- αναφέρθηκε στην κοινή πορεία με τον προσκεκλημένο, από την έναρξη της βουλευτικής τους διαδρομής και επικεντρώθηκε στο μετριοπαθή χαρακτήρα του κ. Κ. Τσιάρα, στην ικανότητα, αλλά και στη βαθιά γνώση των πολιτικών θεμάτων, ιδιαίτερα κατά την πρότερη θητεία του ως Υφυπουργός Εξωτερικών.

Στη συνέχεια, τον Ομιλητή προσφώνησαν ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κ. Καρακασίδης Παντελής και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε., κ.  Κακάλης Αθανάσιος.


Αναγνώστηκαν επίσης, οι γραπτοί χαιρετισμοί του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Αυγενάκη Λευτέρη, του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη Στυλιανού, καθώς και του Προέδρου της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης, κ. Γυφτόπουλου Αντώνη. 

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ κ. Κ. ΤΣΙΑΡΑ
Στην ομιλία του, ο κ. Κ. Τσιάρας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας,  για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και οι έλληνες πολίτες, την τελευταία τριετία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    • Αναφερόμενος στην οικονομία και στην περιβόητη υπόθεση Novartis, μεταξύ των άλλων, είπε χαρακτηριστικά: «…Με τη θεωρητική έξοδό μας από το μνημόνιο, με την έξοδό μας με δεκάδες αστερίσκους στις αγορές και βεβαίως με ένα περιβάλλον σκανδαλολογίας και ζητημάτων που μπορεί να αφορούν, στο πως ηθικά, πολιτικοί προηγούμενων κυβερνήσεων έχουν χειριστεί διάφορα θέματα…», η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ «στήνει» ένα σκηνικό εκλογών, όταν μάλιστα υπάρχει θεσμική παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, στοιχεία που γεννούν ανησυχία και ερωτηματικά. «…Ένας πρωθυπουργός και δύο παρατάξεις, οι οποίες βλέπουν την άσκηση εξουσίας ως ευκαιρία διαχείρισης των θέσεων εξουσίας και όχι ως υπηρεσία στον μέσο πολίτη, όχι ως υπηρεσία στην ελληνική κοινωνία…».
    • Σχετικά με το σκοπιανό, εκτίμησε ότι όντως είναι ισχυρότερη η θέση της Ελλάδας έναντι της γειτονικής χώρας, που ταλανίζεται από εσωτερικά προβλήματα και μια αδύναμη κυβέρνηση. Η θέση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη, πως για να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση για το όνομα, θα πρέπει να αποσυρθούν -εκ των προτέρων- όλες οι αλυτρωτικές εκδηλώσεις, όπως ενδεικτικά:
    • Το ενδιαφέρον τους για υποτιθέμενη μακεδονική μειονότητα των γειτονικών χωρών.
    • Τα σχετικά αναγραφόμενα στοιχεία στα σχολικά βιβλία.
    • Οι κάθε λογής ονομασίες που έχουν δοθεί κατά καιρούς.
    • Τα σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Η κυβέρνηση προσπάθησε να λύσει το ζήτημα, βλέποντας εκτός των άλλων, ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στο εσωτερικό της Ν.Δ., προσδοκία που αντιστράφηκε όμως και έγινε γεγονός στο εσωτερικό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με διγλωσσία, λαϊκισμό, την περιφρόνηση τόσο των διαδικασιών στο θεσμικό πολιτικό πεδίο, όσο και των πολυπληθών εκδηλώσεων αυθόρμητης διαμαρτυρίας και αγανάκτησης του ελληνικού λαού, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.
Στο κλείσιμο της ομιλίας, ο κ. Κ. Τσιάρας κάλεσε όλους σε μια συμμετοχή προσπάθεια, που «…στο τέλος της χρονιάς θα φέρει μια μέρα με μια άλλη κυβέρνηση, την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στην οποία θα είναι Πρωθυπουργός ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Θα είναι μια μέρα ελπίδας για την πατρίδα μας, θα είναι μια ημέρα, που η δύναμη της αλήθειας θα κερδίσει όλους αυτούς που καταφέρανε να μας κρατάνε καθηλωμένους, όλα αυτά τα χρόνια…».
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Πέραν του Βουλευτή κ. Κασαπίδη Γ., την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους οι Πολιτευτές κ. Παπαδόπουλος Μ. (πρώην Υφυπουργός και μέλος της Π.Ε.), κ.  Δακής Γ. (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ΠΔΜ, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας), κ. Κωνσταντινίδης Ε., κ. Τοπαλίδης Γ. (μέλος της Π.Ε.), κ. Ζυγούρης Φ.. Επίσης παρόντες ήταν, ο πρώην Υπουργός κ. Τσιαρτσιώνης Ν., η πρώην πολιτευτής κα. Νανοπούλου Α. και ο πρώην Βουλευτής κ. Κάτανας Χ..
 Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και για την παρουσία αρκετών Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. άλλων Νομών, όπως οι κ. Τζιρίτης Α. (Χαλκιδικής), Παλπάνας Π. (Ημαθίας), Καραγκιοζίδης Α. (Φλώρινας), Αδάμ Σ. (Καστοριάς), Τεντόγλου Λ. (Γρεβενών). Εκ μέρους της Γραμματείας Οργανωτικού, παραβρέθηκαν οι Αναπληρωτές Γραμματείς κ. Αμανατίδης Α. (Δυτικής Μακεδονίας), κ. Βλαχοκώστας Χ. (Αξιολόγησης & Αξιολόγησης Στελεχών), καθώς και ο Τομεάρχης της Ν.Δ. στο Νομό, κ. Κρικέλης Σ..
Από πλευράς ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης παρέστησαν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Δράσης: κ. Αρνίδης Λ. (Αγροτικών), κ. Δαδόπουλος Π. (Υποδομών & Δικτύων), κα. Ταρατσίδου Π. (Υγείας), κ. Παπαδόπουλος Γ. (Οργάνωσης). Από τη νεοσυσταθείσα Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων, ο Συντονιστής – Υπεύθυνος κ. Κιάνας Σ..
Ενεργή παρουσία είχαν οι Διοικήσεις των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του Κόμματος και οι Πρόεδροί τους, κ. Νικολαΐδης Θ. (Κοζάνης), κ. Παπαγούσιας Θ. (Βοΐου), κ. Κοκκινίδης Ι. (Σερβίων – Βελβεντού), κ. Κωδουνάς Δ. (Γρεβενών), ενώ από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Εορδαίας παρέστη η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων, κα. Θωμά Ρ.. Την ΟΝΝΕΔ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ν.Ε.  Κοζάνης κ. Πουλαράκης Ν. και ο κ. Πούχιας Γ. (Π.Ο.).
Από τον αυτοδιοικητικό Τομέα προσήλθαν, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γιάτσιος Ι. (Π.Ε. Γρεβενών) και κ. Κιοσές Ι. (Π.Ε. Φλώρινας), η Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κα. Βρυζίδου Π., ο Αντιδήμαρχος Δήμου Εορδαίας κ. Πολυχρονίδης Δ., ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης και πολιτικό στέλεχος, κ. Δεληγιάννης Ι., ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γκούπας Φ., οι πρώην Δήμαρχοι κ. Τσιούμαρης Γ. (Εορδαίας), κ. Ιωσηφίδης Μ. (Αμυνταίου).
Εκπροσώπηση υπήρξε και από τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς. Από το ΕΒΕ Κοζάνης παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Σαρρής Ν., ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Παπανίκος Κ. και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ, Λυσσαρίδης Ν.. Από πλευράς του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ), ο Πρόεδρος κ. Καρακάσης Ε., από το Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ), ο Αντιπρόεδρος κ. Τζίτζικας Γ. και από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο (ΓΕΩΤΕΕ), ο Αντιπρόεδρος κ. Τσίμπλινας Δ.. 
Από  τον συνδικαλιστικό τομέα, οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ σε κλαδικούς Συλλόγους και Σωματεία, κ. Γκατζάλας Δ., κ. Καραλευθέρης Π., κ. Μάστορας Α., κ. Αδάμ Ε., κ. Κουρκούτας Α..
ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Παπαδημητρίου Ν., που έλαβε ως δώρο μια θρησκευτική εικόνα της Παναγίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Επισημαίνεται τέλος, ότι πριν από την εκδήλωση, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ. κ. Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης
Συνημμένα:


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael