Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνέντευξη του Ν. Σοφιανού, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ΕΡΤ, για τις εξελίξεις σχετικά με την ΠΓΔΜ (βίντεο)


- Το ΚΚΕ είναι αντίθετο με την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ που ματοκύλισε τα Βαλκάνια
Το ΚΚΕ είναι αντίθετο με την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, δήλωσε στην «ΕΡΤ1» ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης και έχει ματοκυλίσει τα Βαλκάνια.

Ανέφερε ότι υπάρχει ανησυχία στον κόσμο, διότι οι συζητήσεις γίνονται κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών, που είναι αυτοί που επισπεύδουν τις εξελίξεις και πρόσθεσε ότι τόσο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση με άλλους κοσμοπολίτες δεν διαφωνούν με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που ευθύνεται για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Τόνισε πως το κύριο είναι οι αλυτρωτισμοί και σε ποιο γεωστρατηγικό πλαίσιο αναζητείται η λύση και πως το όνομα ακολουθεί και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρέσβη, είναι ο μεντεσές στους σχεδιασμούς των Αμερικανών στα Δυτικά Βαλκάνια.
Για το συλλαλητήριο ανάφερε ότι δεν μπορεί να ξεπλένεται η Χρυσή Αυγή και πως έχουν ευθύνη αυτοί που διαδηλώνουν μαζί της, ενώ για την αναδιάταξη του αστικού πολιτικού σκηνικού ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη και πως υπάρχουν λαγοί που καίγονται και άλλοι που εμφανίζονται στο πολίτικο σκηνικό.
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael