Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανακοινώσεις Δήμων στη Δυτική Μακεδονία για τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου


sxoleia_xionia2 


Ανακοινώσεις από Δήμους στη Δυτική Μακεδονία σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018:


Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Τετάρτη 28/02/2018 στις 09:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 στις 9:30 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 28/02/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 , κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας.


Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Καμβουνίων και Λιβαδερού θα ξεκινήσουν μία(1) διδακτική ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη έναρξη. 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 , κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών . Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας. 





Ν.Α. για το kozanilife.gr













Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael