Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δυτική Μακεδονία: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 27 Φεβρουαρίου 2018 λόγω κακοκαιρίας




Δείτε ποιά σχολεία ανά δήμο θα είναι κλειστά αύριο 27 Φεβρουαρίου 2018 κλειστά λόγω κακοκαιρίας



Δήμος Βοΐου
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Καστοριάς
Ανακοινώνεται αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Φλώρινας
Ο Δήμος Φλώρινας σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Γρεβενών
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Κοζάνης
Mε απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.  

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Εορδαίας
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας . Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαία. 

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού (νέα ανακοίνωση)
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσηςδεν θα λειτουργήσουν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.




Μέχρι στιγμής και ώρα 22:55


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael