Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δ. Μακεδονία: Φυσικό αέριο παντού... χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιες θα είναι οι περιοχές αυτέςΤη σύνδεση του Φυσικού Αερίου και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας εκτός από τις πόλεις της Καστοριάς, των Γρεβενών και του Άργους Ορεστικού, θα επιδιώξει σε δεύτερη φάση η Περιφέρεια 

Αυτό ανέφερε μιλώντας  (Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018) στην ΕΡΤ Κοζάνης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιες θα είναι οι περιοχές αυτές.

«Πετύχαμε μέσα σε δύο-τρία χρόνια να κάνουμε το αγωγό ΤΑΡ, από αγωγό διέλευσης, αγωγό άντλησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρυπίδης, ο οποίος επανέλαβε ότι έχουν διασφαλιστεί όλοι οι πόροι για την κατασκευή των εσωτερικών αγωγών τόσο στις πόλεις την Καστοριάς, των Γρεβενών και του Άργους Ορεστικού όσο και του Μανιακίου Καστοριάς.

Το πρωί ο κ. Καρυπίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέλαβε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, από τον Διακρατικό αγωγό Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, πέντε ασθενοφόρα, τα οποία όπως ανέφερε θα πάνε στο ΕΚΑΒ, Δυτικής Μακεδονίας.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης ΝασιάδηςTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael