Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επιλέχθηκε ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας


Η ανακοίνωση του δήμου για τη διοργάνωση στην πλατεία ΣυντάγματοςΑνακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων, με την οποία ενημερώνει πως την άδεια για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό έλαβε από τις υπηρεσίες του δήμου η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.

Η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση και συμπληρώνεται πως το Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσκόμισε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, όπως είχε ζητηθεί ήδη από την Παρασκευή 26 του μηνός, έγγραφα υποστήριξης φορέων και τα καταστατικά τους.

«Το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν», καταλήγει ο δήμος Αθηναίων.newsbeast.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael