Πανηγύρισε η Ενορία του Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, για την εορτή του Αγίου Αντωνίου.
Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου πλαισιωνένος από τους Ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειο και π. Νέστορα και Διακόνου Δημητρίου.
Ανήμερα της εορτής, πραγματοποιήθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία και πάλι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου πλαισιωνένος από τους Ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειο και π. Νέστορα και Διακόνου Δημητρίου, πλήθος πιστών παρακουλούθησε τον Όρθρο και την θεία Λειτουργία για πνευματική τους ωφέλεια.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Σιατίστης κυρού Αντωνίου.
Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος μιλά για τον Άγιος Αντώνιος τον Μέγα, τον Όσιο Αντώνιο τον νέο τον Θαυματουργό και τον Άγιο Γεώργιο ο Νέος εξ Ιωαννίνων
Πατήστε το PLAY για να ακούσετε το ηχητικό

Ιερός Ναός προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου στην Σιάτιστα