Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Όλοι μαζί στον αγώνα του ΑλέξανδρουΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού, που διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα και αναχωρεί στις 28 Ιανουαρίου για τις ΗΠΑ, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του Χιούστον. Φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, Σωματεία εργαζομένων, σχολεία και πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια συνδράμοντας οικονομικά με πρωτοστάτη την Εκκλησία, αλλά και την Αθλητική Ένωση Κοζάνης, στην οποία ήταν αθλητής ο Αλέξανδρος.
 
Μάλιστα απόφαση για οικονομική στήριξη, με το ποσό των 30.500 δολαρίων, έλαβε και το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνη, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Τα χρήματα θα δοθούν από το κληροδότημα «Μέριμνα για τον άρρωστο «Ο Άγιος Ευθύμιος», που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο και θα δοθούν με την αποστολή παραστατικών εξόδων κατά την διάρκεια νοσηλείας του 12χρονου.

-Οι τέσσερις αθλητικοί σύλλογοι βόλεϊ της Κοζάνης (Γ.Σ. Κοζάνης, Πάνθηρες, Πήγασος, Οδυσσέας),  διοργανώνουν τουρνουά προκειμένου να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Μελισσινό. Το τουρνουά βόλεϊ θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 18/1/2018 από τις 3μ.μ.  έως τις 9 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Στις  εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Αλέξανδρο Μελισσινό.

-Με απόφαση του Συλλόγου καφετεριών Κοζάνης ο «Ερμής» τα έσοδα της σημερινής βραδιάς, από όλες τις καφετέριες θα διατεθούν για τον μικρό Αλέξανδρο.

-Επίσης χορό διοργανώνουν αύριο (Παρασκευή) το βράδυ τα γενικά λύκεια της Κοζάνης  στην αποθήκη του ΟΣΕ με είσοδο 3 ευρώ, τα έσοδα  θα διατεθούν για τον αγώνα του μικρού Αλέξανδρου.
-Εν τω μεταξύ μεγάλη εκδήλωση διοργανώνει  η ΕΠΣ Κοζάνης με τον  ο ΟΑΠΝ και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στην κεντρική πλατεία της πόλης με την συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων και καλλιτεχνών απ΄όλη την Ελλάδα, ενώ στο σημείο, θα βρίσκονται κουμπαράδες για την οικονομική ενίσχυση του παιδιού.

-Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη», θέλει να  στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για τον μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό, και για αυτό αποφάσισε ομόφωνα τη συλλογή χρημάτων μέχρι τις  20 Ιανουαρίου 2018 τα οποία θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου  για την μετακίνηση και θεραπεία του σε νοσηλευτικό ίδρυμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

-Παράλληλα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε συνεργασία με το σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης διοργανώνει  για τον ίδιο σκοπό συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου «Πλειάδες» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης. Η  γενική Είσοδος θα είναι 5€.

– Η διοίκηση της ομάδας του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα αποφάσισε μέρος των εσόδων από το ντέρμπι της Κυριακής 21/01/2018 με τον Μελιτέα Μελίτης να διατεθεί για τη θεραπεία του μικρού Αλέξανδρου.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου
Δείτε ακόμα:

Η Σιάτιστα κοντά στον μικρό Αλέξανδρο

Αλέξανδρε βάλε το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε - Συγκέντρωση - συμπαράσταση στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael