Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΕΚΑΣΔΥΜ: Συνεχίζει αήττητος ο ΓΣ Σιάτιστας! (φώτο-βίντεο-συνεντεύξεις)


Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστικη με τον  ΓΣ Σιάτιστας να πετυχαίνει την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα αφου επικράτησε με 52-50 του  Ηρακλή Κοζάνης στον αγωνα που έγινε στο Κλειστό της Σιάτιστας.
Η δυνατές μονομαχίες τον παιχτών είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι, με χαμηλό σκόρ, 12-10 έκλεισε το 1ο δεκάλεπτο.

Η όμαδα της Σιάτιστα καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου και έκλεισε 30-23, προηγήθηκε ακόμα και με εννέα πόντους αλλά η ομάδα του Ζ. Τζιλίνη έδειξε ψυχραιμία και με σερί πόντων έφτασε και προσπέρασε για πρώτη φόρα τον ΓΣ Σιάτιστας στα τέσσερα λεπτά πρίν το τελος με δύο πόντους (45-47)!

Πόντο- πόντο πήγαν μέχρι το τέλος... εκεί η ομάδα του Γ. Σιάσιου ποιό ευστοχή και ποιό τυχερή πήρε το ρόζ φύλλο αγώνα με σκόρ 52-50 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίχτες και φιλάθλους!

Αιχμές του προπονητή Ηρακλή Κοζ. Ζ. Τζιλίνη κατά της διαιτησίας.

Δεκάλεπτα :

12 - 10
30 - 23
43 - 37
52 - 50

ΓΣ Σιάτιστας (Σιασιος): Γραβας, Σβωλης, Ρέππας Χρήστος, Ρέππας Νίκος, Γεωργακας, Παικος, Τσιαουσης, Δεληγιάννης, Στεργίου, Κατσιανης

Ηρακλής Κοζάνης: (Τζιλίνης) Καρέντζος, Τσακνάκης, Κατανος, Λαμπριανίδης, Ιωαννίδης, Καραμήτσος, Καλαμπούκας, Μουφτάρι, Παπούλιας, Παρμακτσίδης, Μάστορας

Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε στο βίντεο του Siatista-Info τι είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων



















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael