Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το πιτόγυρο σοκολάτας είναι αυτό που θα κάνει ευτυχισμένους τους διαιτολόγους

Περιμένουμε αυτόν που θα εφεύρει το κοκορέτσι σοκολάτας τώρα

 

Άλλο ένα δυνατό φαβορί προστέθηκε στη μεγάλη συλλογή που λέγεται “κανονικά πράγματα αλλά από σοκολάτα”. Η νέα προσθήκη ήταν κάτι το οποίο συνήθως φτιάχνεται με γύρο, τζατζίκι, πατάτες, κρεμμύδι και άλλα: αυτό το πιτόγυρο όμως είναι από σοκολάτα.

Εισηγητές του σοκολατένιου ντονέρ φαίνεται να είναι οι ιδιοκτήτες του πρώτου σοκοκεμπαπτζίδικου στον κόσμο, του “Happy Larry’s” στην Αυστραλία. Υπάρχει ένας κανονικός σοκολατένιος γύρος που γυρίζει, ενώ αντί για πίτα υπάρχει μια κρέπα, η οποία όπως και στα μπανάλ σουβλατζίδικα γεμίζει με κομμένα κομμάτια γύρου ή ό,τι άλλο θέλει ο καθένας.

Απλά αντί για τζατζίκι και πατάτες, στην κρέπα μπαίνουν μπισκότα, φράουλες, μπανάνα, ξηροί καρποί και άλλα πράγματα που δίνουν δουλειά στους διαιτολόγους. Η μόδα αυτή ξεκίνησε από το Περθ της Αυστραλίας και συνέχισε με μεγάλο σουξέ στη Βρετανία, τη Φινλανδία και τη Γερμανία.
Ένα πιτόγυρο όμως, έστω σοκολατένιο, δε θα μπορούσε να λείπει από την Ελλάδα. Η χώρα μας ως γνωστόν αγαπάει το γύρο όσο μισεί τη δίαιτα, με αποτέλεσμα η Choco Kebab να έχει 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που μένει τώρα είναι κάποιος να εισάγει το κοκορέτσι από σοκολάτα.




luben.tv










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael