Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας (φωτο)


Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 εορτή των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου, του Ναζιανζηνού και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, πανηγύρισε στην πόλη μας ο Ιερός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα. Αυτούς τους αγίους, με το σπουδαίο έργο για την Εκκλησία, την κοινωνία και την παιδεία, οι οποίοι έχουν καθιερωθεί και ως προστάτες των γραμμάτων.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός από τους Ιερείς της Ενορίας.


Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους Ιερείς π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Στη συνέχεια τελέσθηκε αρτοκλασία και εψάλη μνημόσυνο υπέρ των κεκοιμημένων Αρχιερέων, Ιερέων, διδασκάλων, ευεργετών, δωρητών και συνδρομητών των Ιερών Ναών και των Σχολείων της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας. Στο τέλος οι Ιερείς διάβασαν τα ονόματά τους, των ζώντων και των κεκοιμημένων.


Οι Ιερείς, οι εκκλησιαστικοί επίτροποι και όλοι οι ενορίτες της ενορίας του Αγίου Νικολάου εκφράζουν τις άπειρες ευχαριστίες τους προς όλους εκείνους, που με κάθε τρόπο συμπαρίστανται στο πολυποίκιλο έργο της ενορίας.


Είθε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να τους ανταμείψει πνευματικά και υλικά.


























Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael