Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

3 πράγματα που είναι ΔΩΡΕΑΝ για ανέργους τον Ιανουάριο


Ελευθέρας θα έχουν οι άνεργοι που θα χρησιμοποιούν την Εγνατία Οδό σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Υποδομών και Οικονομικών που καθορίζει τις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο.

Ποιοι έχουν δωρεάν διέλευση από τα διόδια
Σύμφωνα με την απόφαση απαλλάσσονται από την υποχρέωη πληρωμής διοδίων τα οχήματα των ΑμΕΑ που θα πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείο το Δελτίο Στάθμευσης Οχημάτων των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και τα ΙΧ που ανήκουν σε ανέργους και σε οχήματα που ανήκουν σε κατοίκους ή επιχειρήσεις όμορης του δικτύου περιοχής, υπό τους όρους που θα καθοριστούν σε απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

Πατινάζ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Έως και τις 31 Ιανουαρίου επάνω στο Κανάλι θα λειτουργεί το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων διοργανώσεων!
Η χρήση του είναι δωρεάν για το κοινό, αρκεί να προεγγραφείτε ηλεκτρονικά στο snfcc.org/events, ενώ η παραμονή σας σε αυτό θα επιτρέπεται για 40 λεπτά.
Χρήσιμες πληροφορίες
  • Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά από 1 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
  • Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή , και θα επιτρέπεται η παραμονή σε αυτό για 40 λεπτά.
  • Για τη διευκόλυνση του κοινού, η προεγγραφή θα είναι διαθέσιμη ανά εβδομάδα (οι εγγραφές θα ανοίγουν κάθε Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι).
  • Για να ισχύει η προεγγραφή σας, θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα της κράτησής σας (π.χ. αν κάνετε κράτηση για τις 10.00 θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο το αργότερο στις 09.40). Σε αντίθετη περίπτωση, η θέση σας θα διατεθεί.
  • Θα υπάρχουν διαθέσιμα παγοπέδιλα, αλλά μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας.
  • Για την προστασία σας, προτείνουμε να φοράτε γάντια όταν κάνετε πατινάζ.
  • Παρακαλούμε να αποθηκεύσετε τα δελτία εισόδου στο κινητό σας τηλέφωνο ή να τα τυπώσετε, ώστε να τα επιδείξετε κατά την προσέλευσή σας στον χώρο.
  • Τα παιδιά κάτω των έξι ετών θα πρέπει υποχρεωτικά στον χώρο της παγοπίστας να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα συνοδό.
  • Πριν την επίσκεψη σας παρακαλούμε συμβουλευτείτε εκ νέου το site μας, snfcc.org, για τυχόν αλλαγές στη λειτουργία του Παγοδρομίου λόγω καιρικών συνθηκών.

Δωρεάν είσοδος στην Ακρόπολη
Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα έως 31 Μαρτίου, η είσοδος στην Ακρόπολη είναι δωρεάν και μπορείτε να την επισκεφτθείτε με την οικογένειά σας.


neolaia.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael