Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Παραμονή Θεοφανείων 2018 με τα "Μπουμπουσιάρια" της Σιάτιστας! (βίντεο-φωτο)



Στη Σιάτιστα τα καρναβάλια  τα λέμε μπουμπουσιάρια  και είναι το έθιμο που χαιρόμαστε και ζούμε παραμονή αλλά κα ανήμερα των Θεοφανείων

Την παραμονή των Θεοφανίων όλες οι γυναίκες μεταμφιεσμένες  μετέχουν στο γλέντι που γίνεται στην πλατεία Γεράνειας και στην συνέχεια στα κέντρα διασκεδάσεως της πόλης, το γλέντι κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Οι Σιατιστινοί μεταμφιέζονται ακολουθώντας πρωτότυπους προσωπικούς συνδυασμούς ρούχων και γλεντούν, γλεντούν, γλεντούν…
Η μεταμφίεση πάντα σατιρίζει καλοπροαίρετα την επικαιρότητα ή δημόσια πρόσωπα και καταστάσεις  προκαλώντας άφθονο γέλιο. 
Tα Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2018,
η παρέλαση των Μπουμπουσιαριών στη Σιάτιστα θα γίνει στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου, μπροστά από το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο περίπου στις 2:30 μ.μ. 


Η συγκέντρωση των Μπουμπουσιαριών που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα γίνει στις 13:30 στην Πλατεία Γεράνειας. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από την Πλατεία Γεράνειας και θα καταλήξει στην Πλατεία Χώρας, όπου ο Δήμος θα προσφέρει σε όλο τον κόσμο σιατιστινό κρασί και μεζέδες. Θα ακολουθήσει γλέντι από τις παρέες των Μπουμπουσιαριών.
 
Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info



Για να δείτε πολλές φωτογραφίες πατήστε Next















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael