Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωτοχρονιά 2018 στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας (φωτο)


Με λαμπρότητα εορτάσθηκε στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018, η κατά σάρκα Περιτομή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του ουρανοφάντορος, καθώς και η είσοδος εις τον νέον ενιαυτό της χρηστότητος του Κυρίου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τους ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειο και π. Νέστορα.

Μετά την Θεία Κοινωνία ο προϊστάμενος του Ναού π. Βασίλειος ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλου, με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας χρονιάς, όπου μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος μας καλεί «να μην αντιμετωπίσουμε τον νέο χρόνο επιπόλαια ή χαζοχαρούμενα, αλλά ας διερωτηθούμε αν ο Χριστός είναι μέσα στο χρόνο της ζωής μας, ας διερωτηθούμε αν του έχουμε ανοίξει την πόρτα της καρδιάς μας, αν ο Χριστός ζει μέσα στο σπίτι μας…»

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε η Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους 2018.


















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael