Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Oικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές/τριες από το ΙΔΡΥΜΑ Δημητρίου και Θεολογίας ΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτο)


Το ΙΔΡΥΜΑ Δημητρίου και Θεολογίας ΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ σε εκτέλεση του σκοπού του, χορήγησε τις οικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του Γενικού, Μουσικού και Επαγγελματικου Λυκείου Σιάτιστας για το σχολικό έτος 2016-2017. Η χορήγηση των ενισχύσεων έγινε απο τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας κ.Δάρδα Καλλιόπη μέλος του Ιδρύματος και μέλη του ΔΣ. 

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό των 1000€ για κάθε αριστούχο. Συνολικά βραβεύτηκαν τρίαντα (30) αριστούχοι. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μίλησε στους βραβευθέντες για το έργο και την προσφορά των μεγάλων Ευεργετών για την αγάπη τους για τη ματηθειώσα νεολαία για την πρόοδο και προκοπή της οποίας έχουν διαθέσει όλη τους την περιουσία. Τους συμβούλεψε να ειναι επιμελής, καλοί άνθρωποι, να τελειώσουν γρήγορα τις σπουδές τους και να μιμηθούν το παράδειγμα τους προσφέροντας και αυτοί στην κοινωνία. 


Τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.
H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael