Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

National Geographic: Οι καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2017

(Κάστρο Νοϊσβάνσταϊν - Βαυαρία - Γερμανία)

Τελευταίες μέρες του έτους και το National Geographic μας παρουσιάζει τις 29 καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2017.


Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις δέκα που μας εντυπωσίασαν.

Η πρώτη φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Michele Ardu. Η φωτογραφία δείχνει τον Mauro Morandi. Ο Mauro Morandi έζησε μόνος του σε ένα ερημικό νησί της Ιταλίας για 28 χρόνια. Η φωτογραφία του δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2017. 


Η δεύτερη φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Sergio Tapiro Velasco. Ο Sergio απαθανάτισε μια αστραπή την στιγμή της έκρηξης ενός ηφαιστείου με την τέφρα να κρύβει τα αστέρια. Επίσης, η φωτογραφία του κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία στο National Geographic Travel Photographer of the Year 2017.
 

Η επόμενη φωτογραφία είναι του Matthieu Paley και την αποθανάτισε στην Ινδία. Στην φωτογραφία του βλέπουμε έναν πωλητή τροφίμων να πουλάει τρόφιμα στους επιβάτες της οικονομικής θέσης στο τρένο Vivek.

Η τέταρτη φωτογραφία είναι του David Guttenfelder και την φωτογράφισε στην Κορέα. 
Η φωτογραφία δείχνει ένα βαγόνι με τουρίστες και στρατιώτες της Νότιας Κορέας από την Σεούλ να ταξιδεύουν προς τον τερματικό σταθμό.
 

Η επόμενη φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Biel Alino. Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε έναν άνδρα να ολισθαίνει στις ντομάτες γιορτάζοντας την La Tomatina, στο Buñol της Ισπανίας.
Η έκτη φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Mike Olbinski. Ο Mike φωτογράφισε μια υπέρ καταιγίδα σε γεωργικές εκτάσεις κοντά στο Lamesa του Τέξας.
 Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε ένα σπάνιο σχέδιο σε τζαμιά, τα βιτρό παράθυρα στο τζαμί Nasir al Molk στο Ιράν, τα οποία φωτίζουν τα περσικά χαλιά. Η φωτογραφία είναι του Richard I'Anson.

Ο ήλιος μπαίνει πάνω από την κορυφογραμμή Košuta, με φόντο το βουνό Veliki Vrh. Το ορεινό πέρασμα προσφέρει έναν υπέροχο, κρυφό τρόπο διέλευσης των συνόρων προς την Αυστρία. Η φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Ciril Jazbec.
 Η επόμενη φωτογραφία ανήκει στον φωτογράφο Babak Tafreshi. Το Σέλας πάνω από το βουνό Kirkjufell, στην ισλανδική χερσόνησο Snæfellsnes.

Η επόμενη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Alberto Bernasconi. Η φωτογραφία του τραβήχτηκε στην Καραϊβική, και δείχνει τις νεροτσουλήθρες του πλοίου Harmony of the Seas.


Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ.



Πηγη: pttl.gr












H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael