Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΟΡΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ- ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ!


Η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στις συνεχιζόμενες αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017, 24ωρη Γενική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος. 

Με βασικό σύνθημα «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ» οι εργαζόμενοι απεργούν και διαδηλώνουν, αντιδρώντας στην αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό, αλλά και σε κάθε μέτρο και στόχευση που οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών τους δικαιωμάτων. 


Οι εργαζόμενοι, θα δώσουν ακόμη μία φορά την ηχηρή απάντησή τους, με την Απεργία και το Συλλαλητήριο της Πέμπτης και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την Πανεθνική δράση που θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.


Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο.

Σας επισυνάπτουμε τη διακήρυξη, την αφίσα και το ραδιοφωνικό σποτ της νέας 24ωρης Γενικής Απεργίας



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ














H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael