Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Έκλεψαν πετρέλαιο από δημοτικό σχολείο - Η άγρια Δύση αυτής της χώρας συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και στις γιορτές



Άλλη μια σημαντική παγκόσμια πρωτιά σημείωσε ο νομός που όλοι αγαπάμε. Έχοντας μια δική τους ιδέα για το τι σημαίνει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, άγνωστοι στην Ηλεία πήγαν και σήκωσαν 300 λίτρα πετρέλαιο από τη δεξαμενή ενός δημοτικού σχολείου.

Όπως εξακρίβωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, τα εν λόγω άτομα πήραν το πετρέλαιο που προοριζόταν να ζεστάνει τα νιάνιαρα του δημοτικού σχολείου Κατακόλου το βράδυ της 14/12 προς 15/12. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί για κάποιο λόγο δικογραφία, ενώ σαφές είναι πως το νόημα είναι πως ο Άι-Βασίλης θα φέρει πετρέλαιο στους μαθητές για Χριστούγεννα.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε καλή γιορτινή θαλπωρή με το κλεμμένο πετρέλαιο σε όποιον το έκανε, για τα παιδάκια υπάρχει ο Άγιος ή οι γονείς τους αν έχουν το θράσος να μην πιστεύουν.



luben.tv













H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael